Tŕstový tanier oválny 26/19cm
Oválný talír z cukrové trtiny o velikosti 26/19 cm je univerzální jednorázový kus nádoby, který oceníte na svatbách, venkovních akcích, oslavách a podobně. Talír je vyroben z prírodných materiálů, je velmi pevný a odolný , a navíc zcela rozložiteľný. Vďaka jeho velikosti jej oceníte predevším pro tvorbu obložených mís či ochutnávek, ale i servírovaní větších jedál.
| Kategória: | Taniere |
|---|---|
| EAN: | 5907622629280x |
| Farba: | Biela |
| Materiál: | Cukrová trstina |
| Rozmer: | 26x19 |
| Tvar: | Oválny |
| Typ: | Ekologické, Kompostovateľné |
| Účel: | Na sladkosti, Na svadbu, Na svadobné koláče, Na chlebíčky, Na steaky |
| Velikost: | Malé |
| Délka: | 26cm |
| Šířka: | 19cm |
| Počet v balení: | 50ks |
| Počet v kartonu: | 500ks |
Oválny tanier z cukrovej trstiny nahrádza jeho plastový náprotivok. Je veľmi pevná, odolná voči mastnote a rezom a po vyradení je úplne rozložiteľná. Môžete na ňom bezpečne servírovať teplé aj studené jedlá bez toho, aby materiál ovplyvnil ich chuť alebo vôňu.
Taniere môžete použiť v reštauráciách, na vonkajších podujatiach a festivaloch, ale aj na bežnej letnej grilovačke, firemnej akcii alebo narodeninovej oslave.
Tento oválny tanier má rozmery 26/19 cm, takže preň nájdete široké využitie od servírovania tanierov, jedál na prsty a podobne.
→ Myslíme však aj na menšie porcie, preto pre vás máme aj tanier vo veľkosti 31/25 cm.
Výhody trstinových tanierov:
✅ Ekologický materiál
✅ oválny tvar
✅ Pevný a funkčný materiál
✅ Bez zápachu a chuti
✅ Možno ohrievať v mikrovlnnej rúre
→ V ponuke nájdete aj klasické okrúhle taniere z trstiny, ale aj z iných materiálov.
Pozrite si aj náš ďalší ekologický riad:
♻️ Misky
♻️ Jednorazový príbor
♻️ Ekologické gastro obaly
♻️Ekologická stopa:
Hoci papierové a trstinové obaly patria medzi ekologické obaly, mali by sme si uvedomiť, že jednorazový riad znečistený od potravín nepatrí do triedeného odpadu. Jeho správnym triedením pomáhate šetriť životné prostredie.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár
